MY KTEO

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη με δημοσίευμα για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της: «Έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια»


Μέσα από το Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη επιλέγει πολλές φορές να εκφράζει τις απόψεις της, να διαφωνεί ή να συμφωνεί με όσα διαβάζει και να παίρνει θέσει σε ότι νιώθει να την προσβάλλει. Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά με αφορμή ένα άρθρο που είδε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το οποίο είχε να κάνει με τη διαφορά ηλικίας από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

«Πολλά χρόνια μικρότερός της: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη» ήταν ο τίτλος του άρθρου που έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει και να προχωρήσει σε μια μακροσκελή ανάρτηση.

Διάβασε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο της Ελεονώρας Μελέτη.

«Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση. Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να κάνουμε ανακύλωση σε αυτό που διαβάζετε: παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, κ δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο.

Πάμε να το κάνουμε. Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα, κρίμα για σένα. Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες «είδηση» στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη ( κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια- ) από τον άντρα της. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημα σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς.

Γενικά να αντιληφθείς. Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος , θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογυνικες αλλά μισανθρωπιστικες απόψεις. Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας. Για τους ίδιους λόγους.

Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες που είχαν την τύχη να γνωρίσουν να ερωτευτούν κ να αγαπήσουν έναν άντρα νεότερο από εκείνες, αλλα είχαν κ τα κότσια να ακολόυθησαν τη καρδιά τους επιλεγοντας συνειδητά να προσπεράσουν ηλίθιους σαν κ εσένα που αποτελούν με την περιοριστική τους σκέψη εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από πολλούς για τη δημιουργία μια πιο ενωτικής κοινωνίας.

Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητας σου. Δόξα τω θεω ωστόσο , στο σύνολο τους, απ ότι διάβασα στα σχόλια, σε καταδικάζουν, σε λυπούνται κ σε βρίζουν. Κρίμα για σένα Κατερίνα μου, γιατί εγώ αν είμαι από κάποιον «μεγαλύτερη» είμαι σίγουρα από σένα. Με τη διαφορά ότι εσυ δεν είσαι «μικρότερη» αλλά απλά «μικρή».

Κ κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια.Καλή συνέχεια! Κ καλή επιτυχία!»

tlife.gr