MY KTEO

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη φωτογραφία δίχως την μάσκα της συγκινεί με τα λόγια της


Λίγο πριν την δούμε και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη, μας αποκαλύπτει το νέο της εαυτό και ευχαριστεί για την συμπαράσταση στα δύο πιο δραματικά τελευταία χρόνια της ζωής της. 

Δεν ήταν εύκολο. Είναι όμως απελευθερωτικό. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αποφασίζει δύο χρόνια μετά την επίθεση με το βιτριόλι να κοιτάξει κατάματα τον νέο της εαυτό στον καθρέπτη και να μας δείξει με θάρρος τα σημάδια της. Και αυτή η εικόνα δεν μας σοκάρει. Μας συγκινεί, όσο σκληρή και αν είναι.

Άγχος, φόβος και συγκίνηση
Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη κρατά στον φακό της το στιγμιότυπο από την εκπομπή και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μας δείχνει για πρώτη φορά πως είναι το πρόσωπό της, δύο χρόνια μετά την δολοφονική απόπειρα με το βιτριόλι και μετά από συνολικά 13 επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα. Και όπως γράφει: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».
Μέσα σε λίγα λεπτά από την ανάρτηση της, η Ιωάννα συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια αγάπης. Στο αποκαλυπτικό τρέιλερ της εκπομπής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου λέει μία συγκινητική πρόταση: «Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία». Και από το σημείο μηδέν της ζωής της όπως το χαρακτηρίζει, το σημείο δίπλα στο ασανσέρ, όπου δέχτηκε την δολοφονική επίθεση με βιτριόλι πριν από 2 χρόνια, στο κτίριο που στεγάζεται η εταιρεία που δούλευε, κάνει μία νέα αρχή. Η Ιωάννα, με μία κίνηση στον καθρέπτη, αποκαλύπτει δημόσια το πρόσωπό της, σε μία συγκλονιστική τηλεοπτικά και προσωπικά, στιγμή. Και ο δημοσιογράφος την ακολουθεί στην νέα της καθημερινότητα. Επίπονη και δύσκολη. Γιατί περιλαμβάνει και πολλές παράλληλες ιατρικές επεμβάσεις ή φυσιοθεραπείες. Σε αυτό τον δύσκολο δρόμο της ζωής της όμως, η Ιωάννα είναι ήδη νικήτρια.


Queen.gr