MY KTEO

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Σασμός: Παιδί του Μαθιού ο Νικηφόρος; Το τεστ DNA και η μεγάλη απόφαση


Νέο spoiler “βόμβα” για τη σειρά, Σασμός, καθώς ο Μαθιός φέρνει ανατροπές. Η σχέση του με την Βασιλική έχει αποκαλυφθεί σε όλο το χωριό.

Μετά την μεγάλη αποκάλυψη για την σχέση, στο χωριό κάποιοι αναρωτιούνται μήπως ο Νικηφόρος είναι τελικά παιδί του Μαθιού και όχι του Στεφανή. Αυτές οι κουβέντες φτάνουν στα αυτιά του Νικηφόρου, ο οποίος πρέπει να διαχειριστεί ένα μυστικό που θα ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το MYtv, απελπισμένος τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί. Ο Νικηφόρος ξεσπάει άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας, φέρνοντας τον τελευταίο και τη μητέρα του σε δύσκολη θέση.

Θα κάνουν τεστ DNA
Η Βασιλική, πιεσμένη από τα γεγονότα, δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, έτσι ανακοινώνει στον γιο της και τον Μαθιό την απόφασή της να κάνουν τεστ DNA προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, αφού κι εκείνη έχει αμφιβολίες για την πατρότητα.

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με τον Μαθιό και την Βασιλική. Τα αποτελέσματα βγαίνουν γρήγορα αλλά κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Ο παπα-Μιχάλης, γνωρίζοντας την αλήθεια, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά οι πρωτοβουλίες του δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Μαθιός, Βασιλική και Νικηφόρος διαπιστώνουν πως η αγάπη που τους δένει δεν θα αλλάξει από τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας, καθώς ήδη νιώθει σαν δικό του παιδί τον νεαρό. Έτσι αποφασίζουν να μην ανοίξουν τον φάκελο…


enikos.gr