MY KTEO

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, εξιχνιάσθηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα


Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, εξιχνιάσθηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα, τις οποίες διέπραξε εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη τουλάχιστον από (3) άτομα, σε περιοχές των Δήμων Κύμης-Αλιβερίου και Ερέτριας Ευβοίας

Ταυτοποιήθηκε (1) αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αναζητούνται τα στοιχεία ταυτότητας (2) ακόμη συνεργών του

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Δ΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης και αξιολόγησης στοιχείων, εξιχνιάσθηκαν (10) περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, σε περιοχές των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Ερέτριας Ευβοίας.

Από την προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ένας (1) αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας δύο ακόμη (2) άγνωστων συνεργών του.

Όπως προέκυψε, τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2021, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την διάπραξη κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα.

Κατά το χρονικό διάστημα από 16-12-2021 έως 19-04-2022, διέπραξαν δέκα (10) τουλάχιστον κλοπές καταλυτών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας δεκατέσσερις (14) καταλύτες, από αντίστοιχα οχήματα, στις προαναφερόμενες περιοχές.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ η έως τώρα σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.