MY KTEO

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς στο 13ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας και στο Δημοτικό σχολείο Παραλίας Αυλίδας


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ευβοίας, σε συνεργασία με τον διευθυντή του 13ου δημοτικού σχολείου Χαλκίδας, κ. Ευάγγελο Γιαλό, διοργάνωσαν ενδοσχολική επιμόρφωση για εκπαιδευτικούς, στις 5 Απριλίου 2022 στις 6 μ.μ. με τίτλο «Το σχολείο που μας χωράει όλους».

Τριάντα τέσσερις δάσκαλοι συμμετείχαν στο σεμινάριο. Επίσης, ήταν παρόντες οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων 19ου, 3ου, 5ου και 23ου με άλλους εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων δημοτικών και φυσικά και ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του 13ου δημοτικού, που πολύ ευγενικά πρόσφεραν και εξόπλισαν τη νέα αίθουσα συνεδριάσεων του σχολείου κάνοντας τις ώρες του σεμιναρίου πιο ευχάριστες. Όλοι πήραν μέρος στις βιωματικές ασκήσεις και πολλοί κρατούσαν σημειώσεις για πιθανή εφαρμογή στην τάξη.

Όλοι πήραν μέρος στις βιωματικές ασκήσεις και πολλοί κρατούσαν σημειώσεις για πιθανές εφαρμογές στην τάξη.

Επιπλέον, παρά το μεγάλο φόρτο εργασίας η κ. Διονυσία Καρλατήρα, Σ.ΕΕ ΠΕ70 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Στερεάς Ελλάδας, κατάφερε να παρευρεθεί στο σεμινάριο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Την παρέμβαση ανέλαβε από το Κέντρο η Φραντζέσκα Ακριώτη.

Το Κέντρο Πρόληψης ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΟΣ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ευβοίας σε συνεργασία με την κ. Ευαγγελία Στεφανοπούλου, διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Παντειχίου -Καλοχωρίου και την κ. Έφη Διονυσοπούλου, διευθύντρια του σχολείου Παραλίας Αυλίδας διοργάνωσαν ενδοσχολική επιμόρφωση για εκπαιδευτικούς, στις 4 Απριλίου 2022, με τίτλο «Η επιθετικότητα στο σχολείο».

Συμμετείχαν 20 εκπαιδευτικοί και από τα δύο σχολεία μαζί με τις διευθύντριες, οι οποίες πήραν μέρος στις βιωματικές ασκήσεις με μεγάλο ενθουσιασμό και αφοσίωση χαρίζοντάς μας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Την παρέμβαση ανέλαβε από το Κέντρο η Φραντζέσκα Ακριώτη.

Το Κέντρο Πρόληψης ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους.