MY KTEO

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Κινηματογραφικά γυρίσματα στην περιοχή Λουτρών Αιδηψού για την ταινία «ΚΟΡΔΕΛΙΟ 1922»


Η εταιρεία παραγωγής ταινιών FONH FILMS με έδρα τις Σέρρες, θα πραγματοποιήσει κινηματογραφικά γυρίσματα στην περιοχή των Λουτρών Αιδηψού θα γίνουν το χρονικό διάστημα 3-4 Μαίου 2022, για την Ταινία με τίτλο «ΚΟΡΔΕΛΙΟ 1922».

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, η FONH FILMS θα παραδώσει σε λίγες ημέρες την ταινία ορόσημο για την Βόρεια Ελλάδα, σε συνεργασία με Μικρασιατικούς Συλλόγους.

Η περιοχή των Λουτρών Αιδηψού επιλέχτηκε από τους παραγωγούς, διότι έχει την παλιά αριστοκρατική αίγλη και υπέροχα κτίρια στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Οι παραγωγοί της Ταινίας Κώστας και Γιάννης Δελής δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν την Εύβοια για Κινηματογραφικά γυρίσματα. Το έκαναν και πέρυσι το 2021 με την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Εμμανουήλ Παπάς, η ζωή και το έργο του», που απέσπασε 20 βραβεία. Μάλιστα είχαν πραγματοποιηθεί γυρίσματα στην Χαλκίδα, ενώ στις 4 Ιουλίου 2021 βραβεύτηκε από τον Δήμο Χαλκιδέων  σε ειδική εκδήλωση και προβολή στο Θέατρο «ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ», ο Σκηνοθέτης Γιάννης Δελής και ο ερασιτέχνης ηθοποιός που υποδύθηκε τον Εμμανουήλ Παπά, Χρήστος Ευγενίδης.