MY KTEO

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Αγίου Πνεύματος: Προορισμοί τελευταίας στιγμής έως 300 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις εντός Νομού


Υψηλά ποσοστά προκρατήσεων σε διαμερίσματα και αυτοτελείς κατοικίες καταγράφονται στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 

Στο σύνολο σχεδόν των προορισμών καταγράφεται αύξηση της δυναμικής των βραχυχρόνιων μισθώσεων σε σχέση με τις ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ενώ ακόμη και τώρα, σύμφωνα με το Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο E- Real Estates, υπάρχουν προορισμοί τελευταίας στιγμής έως 300 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις.

Οικονομικές αποδράσεις σε Εύβοια 
«Λύσεις υπάρχουν για όλους. Ακόμη και αυτοί που καθυστέρησαν να προβούν σε κράτηση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και επιθυμούν να ξεφύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ παράλληλα δεν θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα από 300€ για το σύνολο των ημερών διανυκτέρευσης, μπορούν να επιλέξουν προορισμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως στην Εύβοια», αναφέρει ο πρόεδρος του E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Η Εύβοια, ένας κοντινός προορισμός και για τους Αθηναίους, διαθέτει πολλές επιλογές για τους ταξιδιώτες. Στην Αιδηψό κατοικία 45 τ.μ. μισθώνεται προς 187€, στον Άγιο Νικόλαο κατοικία 47 τ.μ. προς 212€, στο Λευκαντί κατοικία 55 τ.μ. προς 275€ και στην Κάρυστο κατοικία 60 τ.μ. μισθώνεται προς 276€ για τρεις διανυκτερεύσεις.


Με πληροφορίες από iefimerida.gr