MY KTEO

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αθηδώνας επισκέφθηκαν τον πρόεδρο


Στο γραφείο της Κοινότητας Ανθηδόνας υποδέχθηκε χθες ο πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννης Τσούρτος τους μαθητές των Ε’ & Στ´ τάξεων και την εκπαιδευτικό τους κα Παπαδοπούλου του Δημοτικού Σχολείου Ανθηδόνας στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Οι μαθητές γνώρισαν την Ανθηδόνα και τους οικισμούς της, μίλησαν για το βυζαντινό μνημείο του Αη Γιώργη και την Αρχαία Ανθηδόνα,για τις εγκαταστάσεις αθλοπαιδιών/πολιτισμού κα.

Εστίασαν στην συμμετοχή στα κοινά, στην ελευθερία του λόγου και την κοινωνική ισότητα, κύρια συστατικά της δημοκρατίας και ξεχώρισαν την ελευθερία του λόγου από την ασυδοσία και την προσβολή.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος:

"Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά λαμβάνουν από τους εκπαιδευτικούς μας, γνώσεις, σεβασμό και ευγένεια, αρετές που σε συνδυασμό με τις οικογενειακές αρχές που ήδη έχουν στο μέλλον θα αποδώσουν τους καρπούς της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον τόπο, της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, της αγάπης για τα ζώα και την προστασία του περιβάλλοντος", ο οποίος και ευχαρίστησε τους μαθητές και την εκπαιδευτικό.