MY KTEO

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Κωνσταντίνα: Αποχώρησε από το σχήμα με την Σαμπρίνα – Τι συνέβη;


Το νυχτερινό σχήμα με την Κωνσταντίνα και την Σαμπρίνα διαλύθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Οι πρώτες νυχτερινές εμφανίσεις είχαν γίνει, η αφίσα υπήρχε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου η Κωνσταντίνα αποχώρησε εκνευρισμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Όλγας Λαφαζάνη στην εκπομπή «Happy Day», η Κωνσταντίνα ενοχλήθηκε από την αφίσα του σχήματος, καθώς η Σαμπρίνα είχε πιο έντονη παρουσία.

«Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικό, ήσασταν και εσείς μπροστά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών» σχολίασε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Είχαμε ραντεβού για να δώσουμε συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρω τον λόγο που έφυγε η Κωνσταντίνα. Με την ίδια αφίσα ανοίξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν όλα καλά. Είχαμε πολύ καλή σχέση, δεν είχαμε κανένα θέμα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά» είπε με τη σειρά της η Σαμπρίνα.


govastileto.gr