MY KTEO

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Δήλωση - καταγγελία του προέδρου του ΔΣ Ρητινοκαλλιεργητών Νομού Ευβοίας: Απαράδεκτη, υποκριτική και προκλητική κίνηση που καταντά γελοία!


Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί άλλη μια φιέστα στην Αιδηψό για την περιβόητη «ανασυγκρότηση», που την διοργανώνει το ΔΙΑΖΩΜΑ με τον κ. Μπένο επικεφαλής. Είδα με έκπληξη και θυμό, το όνομα μου να βρίσκεται στο πρόγραμμα ομιλιών/παρεμβάσεων, χωρίς καμία δική μου έγκριση.

Είναι απαράδεκτο και υποκριτικό να χρησιμοποιείται το όνομα μου, για να δείξουν μια ψευτοσυναίνεση στις μπίζνες που ετοιμάζουν. Βουλευτές, υπουργοί, οικονομικοί παράγοντες και ο κ. Μπένος που μαζεύονται να γιορτάσουν το μεγάλο φαγοπότι,  πολύ θα ήθελαν να φιγουράρει  ανάμεσα τους το σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών για να ξεπλένει τις πομπές τους. Το ηρωικό μας σωματείο, που  πρώτο έδωσε μάχη με τις φλόγες και αμέσως οργάνωσε τον αγώνα για να συνεχίσουμε οι Βορειοευβοιώτες να ζούμε στον τόπο μας, δεν έχει σχέση καμία σχέση με τα μούτρα τους!

Είναι προκλητικό όλο αυτό το παιχνίδι να στήνεται όταν κλείνουμε εννιά μήνες από τις υπουργικές εξαγγελίες για το πρόγραμμα απασχόλησης. Εννιά μήνες πρόγραμμα ακούμε και πρόγραμμα δε βλέπουμε. Το μόνο που είδαμε είναι μια στοίβα από χαρτούρα που συμπληρώνουμε ξανά και ξανά προκειμένου να εξαιρεθούν με διάφορα τερτίπια συνάδελφοι. Εννιά μήνες μας τραβολογούν με τις δουλειές και τις περιουσίες μας χαμένες, με τους λογαριασμούς να τρέχουν!

Καταντά γελοίο να συμβαίνει για δεύτερη φορά το ίδιο περιστατικό, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Δε θα τους περάσει! 

 

Βαγγέλης Γεωργατζής

Πρόεδρος 

Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών-Δασεργατών Εύβοιας