MY KTEO

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Γιώργος Λιάνης για Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της»


Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική του καριέρα, στη δημοσιογραφία, αλλά και την προσωπική του ζωή. Μάλιστα δε δίστασε να δηλώσει μάλιστα φανατικός θαυμαστής της παρουσιάστριας.

«Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο από ό,τι αγαπήθηκα. Ποτέ δε θα έλεγα σε μία γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί. Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Δε μπορώ να προτείνω μοντέλο οικογένειας γιατί είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο.

Στους πρώτους δύο γάμους μου δε στάθηκα κάλος πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα κάλος πατέρας, γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλεία μου. Ευτυχώς οι μητέρες των παιδιών μου δεν τα φανάτισαν εναντίον μου. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα. Με πολύ πόνο όμως» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάνης.

Μιλώντας στη συνέχεια για την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάνης παραδέχτηκε: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Μενεγάκη. Με τα χρονιά βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία».


govastileto.gr