MY KTEO

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Κύμη: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καραμάνος


Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καραμάνος από την Κύμη σε ηλικία 67 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην Κύμη. Ο Αντώνης Αντωνίου τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social:

Έμαθε τα δυσάρεστα για την υγεία του. Χαμογελούσε κάνοντας πλάκα. Αρρώστησε. Χαμογελούσε συνεχίζοντας τα αστεία του. Νοσηλεύθηκε καταβεβλημένος από την ασθένεια. Το ίδιο σκηνικό. Τίποτα αυτός. Αστεία και χαμόγελα. Χθες μας «έφυγε». Για ένα είμαι σίγουρος. Χαμογελάει και συνεχίζει και συνεχίζει την πλάκα του. Με όλους εμάς που μας βλέπει από εκεί ψηλά. Με τον Μάριο, τον Δημήτρη, τον Ηλία, τον άλλο το Δημήτρη, με εμένα, με την Κατερίνα και όλη την παρέα της Κύμης. Αλλά όχι μόνο. Γιατί ο Βασίλης είχε παντού μόνο φίλους. Κυριολεκτικά μόνο φίλους.

Ο Θεός να αναπαύσει την καθαρή και χαρούμενη ψυχή σου ρε φίλε και να δίνει κουράγιο στην οικογένεια σου. Γιατί θα της λείψεις. Θα της λείψεις πολύ. Θα λείψεις από όλη την Κύμη. Και θα λείψεις και από εμάς.  Τους φίλους σου. Αλλά για ένα σε διαβεβαιώνουμε. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Πάντα θα σε έχουμε μαζί μας, πάντα θα μας δίνεις το υπέροχο μέλι που με τόσο μεράκι παρήγαγες, πάντα θα μας λες για τις περιπέτειες (έστω και υπερβολικές) από το κυνήγι, πάντα  θα πίνουμε καφέ στην πλατεία της Κύμης, πάντα θα ακούμε το καθαρό γέλιο σου...

Καλό ταξίδι φίλε!!!