MY KTEO

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Σπανός: Δουλεύουμε εντατικά από την αρχή της προηγούμενής μας θητείας για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Ασωπού


Δουλεύουμε εντατικά από την αρχή της προηγούμενής μας θητείας για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Ασωπού και τη μετατροπή της Άτυπης Βιομηχανικής Συγκέντρωσης των Οινοφύτων σε ένα σύγχρονο βιομηχανικό πάρκο. Ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα τη δημιουργία ενός οικονομικού θύλακα με δυναμικό ανάπτυξης χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.

Ορόσημο σε αυτήν την προσπάθεια αποτελεί ο φάκελος για την έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων, τον οποίο καταθέσαμε εγκαίρως στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. Ένα καθοριστικό βήμα για την υλοποίηση παρέμβασης προϋπολογισμού 116 εκατ. ευρώ!

Συντονισμένα και μεθοδικά, συνεργαζόμαστε με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τις υπηρεσίες του Υπουργείου, προκειμένου να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατόν, η ΚΥΑ για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου.

Συγχαίρω και ευχαριστώ για τη συνεργασία μας όλους τους φορείς, δημόσιους και ιδιωτικούς, με τους οποίους υπηρετούμε αυτόν τον σημαντικό στόχο.