MY KTEO

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, ο Συμεών Κεδίκογλου


Υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, είναι ο Συμεών Κεδίκογλου και αύριο θα δώσει άλλη μία εκλογική μάχη.

Στη δήλωση υποψηφιότητάς του απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή και ζητάει την ψήφο των μελών ώστε να σταλεί ισχυρό μήνυμα διεύρυνσης:

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτήν την Κυριακή παράλληλα με την ψηφοφορία για πρόεδρο -όπου σας καλώ να συμμετέχουμε μαζικά για να δώσουμε με την παρουσία μας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής- ψηφίζουμε και για τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με σεβασμό στην κρίση σου και την πορεία μου ως εχέγγυο δυνατότητας προσφοράς, ζητώ την ψήφο σου για την Κ.Ε. όπου έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος. Για ισχυρό μήνυμα διεύρυνσης και ισχυροποίησης του προοδευτικού μας χώρου!

                          Συντροφικά,

                    Συμεών Κεδίκογλου.

Για ισχυρό μήνυμα διεύρυνσης κάνει λόγο ο Συμεών Κεδίκογου και για την ανάγκη διεύρυνσης είχε κάνει λόγο και ο Αλέξης Τσίπρας λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές του 2019:

Αλέξης Τσίπρας: «Έτσι και σήμερα, αναγνωρίζουμε ότι ο μόνος τρόπος να ανταποκριθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις απαιτήσεις των καιρών είναι να ανοίξει τις πόρτες του, να διευρύνει τις γραμμές του με τα πιο ζωντανά και δημιουργικά κομμάτια της κοινωνίας μας.» 4/7/21.