MY KTEO

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Δράση πρόληψης με το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής στη Δ. Ε. Αμφιθέας


Στα πλαίσια εφαρμογής προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας ξεκινούν δωρεάν ιατρικοί έλεγχοι από τις νοσηλεύτριες του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» με το πρόγραμμα τηλεϊατρικής Vodafone .

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone εφαρμόζεται σε συνεργασία με την Επιμελήτρια Α’ Γενικής Ιατρικής Π.Ι. Στροπώνων – Κ.Υ. Ψαχνών και αρμόδια  Αντιδήμαρχο Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων, κα Αφένδρα Σοφία και με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Οι εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι: σπιρομέτρηση για τον έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας, ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, πίεσης, μέτρηση του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, μέτρηση ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων.

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του ΑΜΚΑ, καθώς και τυχόν φαρμακευτική αγωγή του ενδιαφερόμενου.

Δωρεάν ιατρικοί έλεγχοι θα γίνουν στην Δ.Ε Αμφιθέας την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 9.00-13.00 κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Μπορείτε να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας Για την Δ.Ε. Διρφύων: 22280 71563

           Για την Δ.Ε. Μεσσαπίων: 22283 50204 

           Και στο email: kepygeiasdirfionmessapion@gmail.com

           Κατά τη διάρκεια των ιατρικών ελέγχων θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας covid-19.

Συνιστούμε στους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες των υπευθύνων για την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων και να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ