MY KTEO

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Γύρισε σελίδα η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ – Ο Δημήτρης Παπαβασιλείου νέος γραμματέας και ο Γιώργος Γιογιός νέος αν. γραμματέας


Νέα σελίδα γύρισε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με την εκλογή νέου γραμματέα και αν. γραμματέα. 

Πιο συγκεκριμένα, συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης η νέα Ν.Ε Εύβοιας και άπαντες ήταν παρόντες. Και τα 13 νέα μέλη έδωσαν το «παρών» και έστειλαν μήνυμα ενότητας. Ενδεικτικό είναι ότι η εκλογή του Δημήτρη Παπαβασιλείου στη θέση του γραμματέα και του Γιώργου Γιογιού σε αυτήν του αν. γραμματέα έγινε δια βοής, αφού δεν υπήρξαν άλλες υποψηφιότητες. 

Ο νέος γραμματέας παρέλαβε «το χαρτοφυλάκιο» από τον απερχόμενο Γιώργο Ροζάνη, που ευχήθηκε τόσο στον διάδοχό του, όσο και στα υπόλοιπα μέλη της Ν.Ε. να έχουν μια επιτυχημένη θητεία και δήλωσε αρωγός στο έργο τους.

Για το προσωπικό του στοίχημα, να μεγαλώσει την παράταξη και να της δώσει νέα δυναμική στο Νομό μίλησε ο Δημήτρης Παπαβασιλείου. «Στόχος μας είναι από το 8,7 των τελευταίων εκλογών να φτάσουμε την παράταξη σε διψήφιο νούμερο. Να έχουμε ρόλο πρωταγωνιστή στις πολιτικές εξελίξεις και να σπάσουμε το δίπολο» είπε μεταξύ άλλων ο νέος γραμματέας και κάλεσε τα μέλη της νέας Ν.Ε. σε ομοψυχία και ενότητα.

Συμφώνησαν όλοι ότι δεν πρέπει να επιτρέψουν στις διαφορές τους να ορίσουν τη λειτουργία της οργάνωσης και να αφήσουν πίσω τις παθογένειες του παρελθόντος, «τον κακό εαυτό του κόμματος» όπως είπε χαρακτηριστικά η Βέτα Κορωναίου. 

Συμφώνησαν επίσης ότι ζητούμενο είναι το πως θα πορευτεί από εδώ και πέρα η Νομαρχιακή, ώστε να πλησιάσει τη βάση και να προσελκύσει νέα μέλη. Η εύρεση γραφείων και η οργάνωση των Δημοτικών Οργανώσεων ήταν κάποια από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης, ενώ ο Γιώργος Γιογιός τόνισε ότι πρέπει να εστιάσουν στις εκλογικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.