MY KTEO

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που ανατρέπουν τα πάντα στο φινάλε της σειράς


Γεμάτα από ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η Γη της ελιάς.

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε ήδη πως η Εύα τελειώνει την Αρετή μέσα στο μανάβικο, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Κι αυτό διότι όπως θα δούμε, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά, φέρνοντας ανατροπές. Ήδη έχουμε δει τον αδερφό της Εύας, ο οποίος μετακομίζει και αυτός στη Μάνη.

Παράλληλα, θα αρχίσει και μια νέα ερωτική σχέση που θα συζητηθεί. Την εμφάνισή του θα κάνει και ο Δημοσθένης, ο εγκέφαλος του κυκλώματος για το οποίο δουλεύει ο Κωνσταντίνος.

Ο ίδιος είναι ένας άντρας 50 ετών, ο οποίος θα γυρίσει με τη γυναίκα του για να «βάλει τάξη» στις… επιχειρήσεις του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης θα δούμε μια κοπέλα γύρω στα 30, την Αλκμήνη, που θα προσλάβει βοηθό στο εργαστήριο η Μυρτάλη. Μια ακόμα άφιξη που θα συζητηθεί είναι αυτή του ανιψιού του Λυκούργου.

Πρόκειται για τον Χρήστο, ένα όμορφο νέο γύρω στα 30, που φτάνει από την Αυστραλία και αγοράζει την ταβέρνα της Ελένης. Ο ίδιος, όμως κουβαλάει και ένα μυστικό…


sportime.gr