MY KTEO

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛΛ Καρύστου: Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος


Η εκλογική διαδικασία της 8ης Μάιου επιθυμούμε να αποτελέσει αφετηρία για την ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, ώστε να καταστεί ξανά κυρίαρχη πολιτική δύναμη και να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην πολιτική ζωή του τόπου.

Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος και σε όσους δημοκρατικούς πολίτες επιθυμούν με τη συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επιτυχία του επιχειρήματος, να προσέλθουν στο Εκλογικό Κέντρο που θα λειτουργήσει στην Κάρυστο (για όλον τον Δήμο Καρύστου) και πιο συγκεκριμένα σε Δημοτικό χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Καρύστου όπισθεν του Δημαρχιακού Μεγάρου στην πόλη της Καρύστου.

Η ψηφοφορία θα λάβει χώρα από τις 09.00 μέχρι την 19.00 ώρα Της Κυριακής 8 Μαΐου 2022.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος, και επιπλέον όσοι, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας συμπληρώσουν σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος του Κινήματος.

Η δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής, κάνει ένα νέο κάλεσμα και ένα νέο άνοιγμα στην κοινωνία και τους προοδευτικούς πολίτες.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα οφείλουμε, με την ενεργό, μαζική συμμετοχή όλων μας, να συμβάλουμε και να καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε δυναμικά στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας, διεκδικώντας ρόλο πρωταγωνιστή για το μέλλον του τόπου.

Η συμμετοχή στην εν λόγω εκλογική διαδικασία αποτελεί δημοκρατική υποχρέωση όλων των μελών του Κινήματος και η διασφάλιση αδιάβλητων διαδικασιών είναι η βασική προϋπόθεση για την αξιοπιστία των οργάνων που θα εκλεγούν.

Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη.

Τ.Ο. οργάνωση ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ