MY KTEO

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Αποκλειστικό: Χαλκίδα -Μήνυσε την κοπέλα που του καθάριζε το σπίτι για συνέργεια σε κλοπή και η κοπέλα κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση- Συνελήφθησαν και οι δύο


Το σπίτι ενός 90χρονου στη Χαλκίδα καθάριζε μία 24χρονη κοπέλα πρωινές ώρες. Στην περασμένη Τρίτη η κοπέλα είπε στον 90χρονο ότι δεν μπορούσε πρωί και θα πήγαινε να καθαρίσει το βράδυ. Του ζήτησε να πάει με το αυτοκίνητό του να την πάρει από την Έξω Παναγίτσα επειδή ήταν βράδυ και να τη μεταφέρει στο σπίτι του για να καθαρίσει. Ο 90χρονος δεν έφερε αντίρρηση, πήγε πράγματι στο σημείο που του είχε πει η κοπέλα για να την πάρει.

 Όσο όμως ο 90χρονος βρισκόταν καθοδόν, τρεις άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του για να κλέψουν. Η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη και μάλλον χρησιμοποίησαν αντικλείδι. Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από την εγγονή του 90χρονου η οποία διαμένει στον πάνω όροφο και τράπηκαν σε φυγή. Οι τρεις νεαροί ταυτοποιήθηκαν και πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 17χρονο και έναν 23χρονο.

Ο 90χρονος κατέθεσε μήνυση κατά της 24χρονης καθαρίστριας, θεωρώντας τη συνεργό των τριών δραστών και η κοπέλα συνελήφθη.

Στη συνέχεια η κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατά του 90χρονου για ψευδή καταμήνυση και συνελήφθη και ο 90χρονος!