MY KTEO

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Υποβαθμίζουν το Δημοτικό Σχολείο Ωρεών, ένα βραβευμένο με έντονη οικολογική δράση σχολείο


Μετά τις τεράστιες καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού που έπληξαν τη βόρεια Εύβοια έρχεται η κυβέρνηση των αρίστων και παρά τις υποσχέσεις στήριξης και ανασυγκρότησης, το μόνο που κάνει είναι μια σειρά ενεργειών που υποβαθμίζουν περαιτέρω την περιοχή, ανάμεσα τους και η υποβάθμιση πολλών δημοτικών σχολείων του νομού. Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών στην Εύβοια καταγγέλλει με επιστολή του την υποβάθμιση του σχολείου

Το Δημοτικό Σχολείο Ωρεών στην Εύβοια αποφασίζει να υποβαθμίσει το υπουργείο Παιδείας, μετατρέποντάς το από εξαθέσιο σε τετραθέσιο, από την επόμενη σχολική σεζόν.

Πρόκειται για ένα Σχολείο με ευρεία οικολογική δράση και ταυτότητα. Βραβευμένο σε διεθνές επίπεδο με την πράσινη σημαία ως οικολογικό σχολείο. Βραβευμένο σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς για τις δράσεις του από την ελληνική εταιρεία προστασίας της φύσης, από τον ελληνικό οργανισμό ανακύκλωσης κ.α.

Μετά τις τεράστιες καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού που έπληξαν τη βόρεια Εύβοια έρχεται η κυβέρνηση των αρίστων και παρά τις υποσχέσεις στήριξης και ανασυγκρότησης, το μόνο που κάνει είναι μια σειρά ενεργειών που υποβαθμίζουν περαιτέρω την περιοχή, ανάμεσα τους και η υποβάθμιση πολλών δημοτικών σχολείων του νομού.

Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών στην Εύβοια καταγγέλλει με επιστολή του την υποβάθμιση του σχολείου, λέει όχι στην συρρίκνωση και την υποβάθμιση του σχολείου και ζητά από τους υπευθύνους να συνυπολογίσουν όλους τους παράγοντες, λαμβάνοντας υπόψη τους όλες τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης. 

imerodromos.gr