MY KTEO

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Πρώτο τραπέζι… έρωτας


Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή, και η ακατανίκητη έλξη μεταξύ τους δεν πέρασε απαρατήρητη.

Είναι παράφορα ερωτευμένοι και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν την ευτυχία τους. Πριν από λίγες ημέρες η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο «Barbarella». Πήγε, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν, προκειμένου να κάνει πρόβες με τον συνεργάτη της, Λευτέρη Πανταζή.

Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, έφτασε στην πόλη την επόμενη ημέρα, αφού δεν θα μπορούσε να λείπει από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα. Ταξίδεψε μαζί με τον τραγουδιστή Βασίλη Κονταρό, φίλο και φημολογούμενο… κουμπάρο του ερωτευμένου ζευγαριού.

Στη λαμπερή πρεμιέρα ο ηθοποιός βρισκόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του κέντρου και περίμενε με ανυπομονησία να δει την αγαπημένη του να κατακτά για ακόμη μία φορά την πίστα. Μόλις βγήκε η Δέσποινα Βανδή, χαιρέτησε τον κόσμο που έσπευσε να την απολαύσει και απηύθυνε προσωπικό χαιρετισμό στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τα ξημερώματα η τραγουδίστρια κατέβηκε από την πίστα, έδωσε το μικρόφωνο στον Β. Κονταρό και κάθισε δίπλα στον αγαπημένο της. Τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα τρυφερά αγγίγματα είχαν την τιμητική τους, ενώ η έντονη έλξη και η μεταξύ τους χημεία δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους θαμώνες. Απόλαυσαν τη συνέχεια της βραδιάς με τους καλούς φίλους τους, καθώς, εκτός από τον Β. Κονταρό, το «παρών» έδωσε και ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος φιλοξένησε τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη το Πάσχα στο εξοχικό σπίτι του στο Πήλιο. Το ζευγάρι έμεινε σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή του Φιξ και την επόμενη ημέρα απόλαυσε την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη. Οι τελευταίες φήμες που θέλουν τους δυο τους να ετοιμάζονται να παντρευτούν με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Β. Κονταρό, δεν επιβεβαιώνονται επίσημα. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός τηρούν σιγήν ιχθύος, παρόλο που έχουν αποφασίσει να ζουν τον έρωτά τους χωρίς να κρύβονται.

Η Δέσποινα Βανδή κέρδισε για ακόμη μία φορά το κοινό της Θεσσαλονίκης, ενώ το επόμενο διάστημα θα πηγαινοέρχεται Αθήνα – Θεσσαλονίκη ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Παράλληλα με τις εμφανίσεις της, συνεχίζονται και τα γυρίσματα για την τηλεοπτική εκπομπή «Chart show», την οποία παρουσιάζει. Όπως όλα δείχνουν, θα συνταξιδεύει μαζί με τον σύντροφό της. Το καλοκαίρι αναμένεται να πραγματοποιήσει περιοδεία μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, μια συνεργασία πολύ σημαντική και για τους δύο, η οποία θα ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία του καινούργιου δίσκου τους.


ΠΗΓΗ: Realife