MY KTEO

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Άγριες Μέλισσες: Ήρθε η ώρα της μεγάλης φυγής για Νικηφόρο και Ασημίνα


Αρκετή χαρά, αλλά και αρκετή συγκίνηση, βιώσαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης στις Άγριες Μέλισσες, μετά την επανασύνδεση του Νικηφόρου και της Ασημίνας και την δολοφονική επίθεση στον Ζάχο Λυκογιάννη που στέρησε την ζωή της μητέρας του Μάρως, μίας πολύ αγαπημένης μας ηρωίδας. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα καταφέρει να ξεφύγει σύντομα από το Διαφάνι για να ζήσει τον έρωτα του - όχι ακίνδυνα - ενώ ένα άλλο μας ζευγάρι, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου συνεργάζονται και μετά την λήξη της τηλεοπτικής σειράς.

Φεύγουν μακριά από το Διαφάνι
Το κρυφό σε όλους ζευγάρι του χωριού, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, αποφασίζουν να φύγουν σε ένα ερωτικό ταξίδι διαρκείας στην Αθήνα. Δεν θα ζήσουν μόνο τον έρωτά τους, αλλά θα προσπαθήσουν να βρουν και τα πολυπόθητα στοιχεία για τον Ξανθό τα οποία δεν κατάφεραν να βρουν ο Ζάχος και ο Λάμπρος. Ο Νικηφόρος θα κινδυνέψει σοβαρά στην συνέχεια σε όλη αυτή την προσπάθεια, να χτυπήσει τον Ακύλα.

Και αφού μιλάμε για χτυπήματα, ένα άλλο μεγάλο τέτοιο πλήγμα δέχεται ο Ζάχος ο οποίος μαθαίνει στο νοσοκομείο πως η μητέρα του έχει πεθάνει. Ο σκοπός της ζωής του πια είναι ένας. Να βρει τον ένοχο και να τον κάνει να πληρώσει. Προς το φινάλε της σειράς θα έχουμε τελικά, αγώνα δρόμου των τηλεοπτικών μας ηρώων για το ποιος θα προλάβει να καταστρέψει πρώτος τον Ακύλα.

Εμείς ψηφίζουμε Μελέτη. Ο οποίος έκανε μία πρώτη απόπειρα χθες. Αποτυχημένη δυστυχώς.