MY KTEO

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Συνάντηση με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα είχε χθες το μεσημέρι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των ΕΕΕΕΚ- Το σημαντικότερο όλων είναι η εξεύρεση μόνιμης λύσης


Συνάντηση με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα είχε χθες το μεσημέρι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας και αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ Εύβοιας με επικεφαλής την Πρόεδρο Χαρά Νίκα.

Η Δήμαρχος τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου και για την πρόσφατη επικοινωνία που είχε με το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο. Όπως είπε η Δήμαρχος, το θέμα της παραχώρησης αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Μαϊο. Αναφέρθηκε και στις μετέπειτα ενέργειες, μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός και να παραληφθούν οι λυόμενες κατασκευές. Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός θα γίνει από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία έχει αναλάβει και τη χρηματοδότηση.

Σήμερα η Δήμαρχος Χαλκιδέων έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη με τον οποίο και θα μελετήσουν όλα τα θέματα και τις διαδικασίες μετά την παραχώρηση, ώστε να κερδίσουν χρόνο.

Όπως είπε η Δήμαρχος στη χθεσινή συνάντηση με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, στόχος είναι να γίνει η μετεγκατάσταση για το νέο σχολικό έτος.

Τόνισε, ότι το σημαντικότερο όλων είναι η εξεύρεση μόνιμης λύσης. Η μόνιμη λύση είναι να κατασκευαστεί ένα κτίριο καινούργιο ΕΕΕΕΚ σε χώρο ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην περιοχή του Πάρκου Ελευθερίας. Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει ξεκινήσει ήδη την εκπόνηση μελέτης με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στο έτος και να αναζητηθεί χρηματοδότηση.