MY KTEO

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Βάκα: Με ενότητα, αποφασιστικότητα και διαρκή προσπάθεια και με μπροστάρηδες πάντα τους εργαζομένους μας, μπορούμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο


Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους εργαζόμενους και ανασύνταξης δυνάμεων. Ο φετινός εορτασμός βρίσκει τη χώρα, για μια ακόμη χρονιά, μέρος της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης και τους Δήμους στη δυσχερέστερη κατάσταση της τελευταίας 25ετιας, αντιμέτωπους με οικονομικά προβλήματα, μεγάλες αυξήσεις σε υποχρεώσεις και υποστελέχωση.

  Με επίκεντρο τον Άνθρωπο και τα πρωτεύοντα συνταγματικά του δικαιώματα για υγεία και εργασία, όλοι εμείς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των εργαζόμενων και να διεκδικήσουμε περισσότερα κονδύλια, μέτρα και προγράμματα, που θα ενισχύσουν τις τοπικές οικονομίες και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

  Με ενότητα, αποφασιστικότητα και διαρκή προσπάθεια και με μπροστάρηδες πάντα τους εργαζομένους μας, μπορούμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.