MY KTEO

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Συναυλία αγάπης για οικονομική ενίσχυση του Γιάννη


Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 και ώρα 20:00 ο Σύλλογος Διδασκόντων/-ουσών, οι μαθητές και μαθήτριες, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Δροσιάς σε συνεργασία με τη Ρεμπέτικη Ορχήστρα του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας διοργανώνουν στον χώρο του σχολείου ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ για οικονομική ενίσχυση του μαθητή μας, Γιάννη.

Είσοδος: Ενήλικες: 5 ευρώ, Μαθητές: 3 ευρώ

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσιάς θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση πίνακα ζωγραφικής, δωρεά της εικαστικού, Κατερίνας Μάρκου.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από όλους τους φορείς της τοπικής κοινότητας Ανθηδόνας, τη σχολική κοινότητα Χαλκίδας και την ΕΛΜΕ Ευβοίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Ανθηδόνας, κο Καρβούνη.

Επίσης, ευχαριστούμε για την εθελοντική της προσφορά τη Ρεμπέτικη Ορχήστρα του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας που αποτελείται από τους/τις: Γεραμάνη Νατάσα, Γιάνναλο Παναγιώτη, Νάνο Βασίλη, Παναγόπουλο Θωμά, Παντούλα Γιώργο, Σαμαρτζή Γιώργο.

Ειδικές ευχαριστίες στον ιατρό, Σωτήρη Παπαναστασίου, για τη συμμετοχή του και τον Ανδρέα Μακρή για την παραχώρηση εξοπλισμού και την ηχητική κάλυψη της συναυλίας.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ