MY KTEO

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ο Ανδρέας Τοουλιάς εκπροσώπησε την Περιφέρεια Στερεάς στον αγώνα αθλητικής αλιείας στους Ωρεούς


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε, το διήμερο 28-29 Μαΐου, από το Αθλητικό Σύλλογο Αλείας Καρύστου, σεμινάριο και αγώνας αθλητικής αλιείας.



Η διοργάνωση έγινε μετά από πρόταση του  Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξη και Αλιείας Σίμου Κεδίκογλου και υλοποιήθηκε απ' την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Αλιείας Καρύστου. Η διοργώνση αυτή είχε ως σκοπό την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της Βόρειας Εύβοιας και την τόνωση της τοπικής οικονομίας μετά τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές.

Το Σάββατο 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, στο Γυμνάσιο των Ωρεών, σεμινάριο με θέμα "Πως διενεργείται η αθλητική αλιεία και πως προστατεύουμε το περιβάλλον", για παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο κυρίως αγώνας, από τις 8.00 το πρωί ως της 1.00 το μεσημέρι. Συμμετοχές υπήρχαν απ' όλη την Ελλάδα μέχρι και από Κύπρο. Μάλιστα νικητής αναδείχθηκε ένα 11χρονο παιδί.

Στη διοργάνωση, την Περιφέρεια Στερεάς εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αντρέας Τοουλιάς.

Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι οι διοργανωτές και συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και έφυγαν με την υπόσχεση, ο αγώνας να πραγματοποιηθεί και του χρόνου με περισσότερες συμμετοχές και τοπικών ερασιτεχνών αλιέων.