MY KTEO

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Ραβιόλος: Ποιοτικές και οικονομικές διακοπές σε έναν υπέροχο προορισμό δίπλα στην Αθήνα


Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια πολύ αξιόλογη και μεγάλη προσπάθεια, ώστε η περιοχή να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να αναπτυχθεί τουριστικά, δίνοντας έμφαση στις ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές διακοπές σε έναν υπέροχο προορισμό δίπλα στην Αθήνα.

 Μετά από δύο χρονιές, φέτος είχαμε την ευκαιρία να μπούμε σε τροχιά κανονικότητας. Tο Πάσχα για τον Δήμο μας είναι η έναρξη, η αφετηρία, η πρώτη ένδειξη για την πορεία της θερινής περιόδου που ακολουθεί! Kαι τα μηνύματα αυτή τη φορά ήταν περισσότερο από αισιόδοξα! Ο καιρός ήταν σύμμαχος, ο τόπος μας μια ανάσα από την Αττική, οι επαγγελματίες μας του τουρισμού και της εστίασης πανέτοιμοι, όλα λοιπόν συντέλεσαν ώστε η προσέλευση των επισκεπτών να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να υπερκαλύψει σε πληρότητα τις τουριστικές υποδομές της περιοχής!

 


Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια πολύ αξιόλογη και μεγάλη προσπάθεια, ώστε η περιοχή μας να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και να αναπτυχθούμε τουριστικά, δίνοντας έμφαση στις ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές διακοπές σε έναν υπέροχο προορισμό δίπλα στην Αθήνα. 

 

Το καλοκαίρι καταφθάνει με τις καλύτερες προοπτικές και ο Δήμος Καρύστου δηλώνει έτοιμος να υποδεχθεί όλους όσους επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους κοντά μας, με τη σιγουριά ότι ο τόπος μας θα κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά των επισκεπτών και στις αναμνήσεις των διακοπών τους, μέχρι να μας ξανά επισκεφθούν!