MY KTEO

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Κάτια Ταραμπάνκο - Οι νέες δηλώσεις του πρώην συντρόφου της: «Eίχε κι άλλη σχέση ενώ ήταν μαζί μου» - Η αντίδρασή της


Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον χωρισμό τους και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της μετά τον χωρισμό.

«Δεν τη συνόδεψα στο “Yes I do”. Όπως έχει πει και η ίδια, δεν μπορώ να βρίσκομαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Υπάρχει μεγάλη πικρία. Απογοήτευσε, όχι πικρία. Απογοήτευση, γιατί έτσι όπως έγιναν τα πράγματα κανένας δεν τα ήθελε. Από όσο ξέρω η Κάτια έχει κάτι άλλο στη ζωή της από όσο ξέρω. Έτσι λένε οι φήμες, κάτι άλλο δεν ξέρω.

Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι καλή τύχη. Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Έχω να τρέξω δουλειές σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια; Είναι δυνατόν; Εκείνη με έφερε στο προσκήνιο και εκείνη ήθελε να μην είμαι μαζί της στο προσκήνιο», είπε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά τις δηλώσεις του πρώην αγαπημένου της μίλησε στην εκπομπή «Love it» και τόνισε πως έχει ξαφνιαστεί με αυτά που έχουν γίνει.

«Ξαφνιάστηκε, αλλά δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να μιλήσει και να απαντήσει δίνοντας συνέχεια σε αυτά που είπε ο Θοδωρής. Άνθρωπος δικός της, που ήταν μαζί της, θεώρησε ότι είναι λάθος που μπήκε ο Θοδωρής σε αυτή τη διαδικασία και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Κάτια δεν μπορεί να πει πράγματα και να δώσει άλλη διάσταση στο θέμα, γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να τα βρουν.

Σίγουρα η Κάτια δεν ήθελα να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Μπορεί να το λύσουν, μπορεί να έγινε μια παρεξήγηση», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος της εκπομπής. 


govastileto.gr