MY KTEO

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΔΟΑΠΠΕΧ: «EVRIPOSNIGHTRUN 22» Γιορτή για τον αθλητισμό


Μόλις λίγες ώρες απέμειναν για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Χαλκιδέων, την έναρξη του 1ου νυχτερινού αγώνα «EVRIPOSNIGHTRUN22».

Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά από το θερινό κινηματογράφο Rex στις 19.50 το βράδυ και ο τερματισμός στα αγάλματα, στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στην  παραλία Χαλκίδας.

Στην γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα, ζητούμε την συμμετοχή  από όλους τους δημότες μας. Από όλα τα σημεία της διαδρομής όπου περνούν οι αθλητές, να τους υποδεχθούν με χειροκρότημα και με τη φωταγώγηση του σπιτιού τους. Ένα μικρό συμβολικό  καλωσόρισμα αλλά και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προσπάθεια των αθλητών και τον κοινωνικό σκοπό του αγώνα.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε πέραν του αθλητικού χαρακτήρα του EVRIPOSNIGHTRUN22» τόσο πριν αλλά και μετά το πέρας του αγώνα επενδύουμε αυτό το αθλητικό γεγονός με εκδηλώσεις για την διασκέδαση τόσο των αθλητών όσο και του κόσμου που θα παρευρεθεί.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :

19:15 χορεύουν ο Σύλλογος δάσκαλων και νηπιαγωγών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ξηρόβρυσης και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου. Μετά τον τερματισμό του αγώνα στις 21:15 χορεύει το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας και στις 21:30 συναυλία με τους BOCA NEGRO.