MY KTEO

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 42η Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών «The BIG 5»


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 42η Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών «The BIG 5», που θα πραγματοποιηθεί από 05 έως και 08 Δεκεμβρίου 2022 με φυσική παρουσία, στο Εκθεσιακό Κέντρο Dubai World Trade Centre, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.(ENTERPRISE GREECE).

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δραστηριοποιούνται πολλές επιχειρήσεις στον κρίσιμο κλάδο των κατασκευών, οι οποίες έχουν πληγεί από μία σειρά αστάθμητων παραγόντων την περίοδο που διανύουμε ( COVID-19 ) που έχουν επηρεάσει δυσμενώς την οικονομική δραστηριότητα.

Η Περιφέρεια Στερεάς προτίθεται να συμμετάσχει για το σκοπό αυτό στη σπουδαιότερη έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου στη Μ. Ανατολή, για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας..

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά, μέρος του συνολικού κόστους για τις επιχειρήσεις του κλάδου των δομικών υλικών και υπηρεσιών, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και θα συμμετέχουν στην διεθνή έκθεση «THE BIG 5 » στο DUBAI, Η.Α.Ε.

Η τελική απόφαση και το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί όταν θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής της στην εν λόγω έκθεση.

Η επιδότηση της Περιφέρειας Στερεάς δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής, έξοδα μεταφοράς εκθεμάτων και Mandatory Fees.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00 προς το email:. v.kalamara@eg.gov gr: και κοινοποίηση στο info@kye.com.gr, διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr