MY KTEO

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Άγριες Μέλισσες: Ο Χειλάκης έδωσε το απόλυτο spoiler- «Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο»


Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης έδωσε το απόλυτο spoiler για το φινάλε της σειράς και άφησε άφωνους συντελεστές και τηλεθεατές.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Το Πρωινό» και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων μάλιστα αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, Άγριες Μέλισσες, η οποίο φέτος μας αποχαιρετά.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την βασική ερώτηση στον ηθοποιό, η οποία δεν ήταν άλλη από το τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς.

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Δηλαδή, εγώ διαβάζοντάς το, πραγματικά έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης

Και στη συνέχεια αποκάλυψε:«Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γίνει και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο. Αυτό μπορώ να σου πω μόνο».

Όσο για το αν θα τιμωρηθούν οι κακοί στις Άγριες Μέλισσες, ο Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε: «Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς. Πάντα νικάει ο έρωτας».


Gossip-tv.gr -