MY KTEO

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Survivor: Μαρία Αντωνά και Σοφιάννα Αβραμάκη βγήκαν για καφέ - Η φωτογραφία τους


Εκτός Survivor βρίσκεται πια η Σοφιάννα Αβραμάκη από την ομάδα των Μπλε, καθώς αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα, ενώ σε όλες τις δηλώσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα, προσπαθεί να λύσει την παρεξήγηση για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Σε συνέντευξή της πριν από μερικές μέρες, η Σοφιάννα Αβραμάκη διέψευσε πως έχει συμβεί κάτι ερωτικό ανάμεσα στην ίδια και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, αναφέροντας μεταξύ άλλων και την σύντροφό του:

"Ο Άρης μέρα νύχτα ξυπνούσε με το δικό της όνομα και μας έχει πει κάθε λεπτομέρεια της σχέσης τους. Την υπεραγαπά κι όλα τα κάνει για την ίδια και την οικογένειά του. Δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, ούτε έχει ειπωθεί κάτι πονηρό ανάμεσά μας. Δεν έχουμε απομονωθεί ποτέ".

Με την επιστροφή της, η Σοφιάννα Αβραμάκη συναντήθηκε από κοντά με την σύντροφο και μέλλουσα σύζυγο του παίκτη, Μαρία Αντωνά, και οι δυο τους μίλησαν για όσα ειπώθηκαν, λύνοντας το όποιο θέμα είχε δημιουργηθεί.

Μάλιστα, ανήρτησαν και οι δύο την ίδια φωτογραφία από την συνάντησή τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram, κάνοντας αναφορά στην αγαπημένη φράση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από το Survivor.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω παίκτης χρησιμοποιεί συχνά τη φράση "βάλε καφέ να στα πω", όταν πρόκειται να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι.

Άλλωστε από εκεί είχαν ξεκινήσει και οι φήμες για την σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την Σοφιάννα Αβραμάκη. Έτσι, οι δύο γυναίκες έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Οι αναρτήσεις τους:


News247.gr