MY KTEO

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Xαλκίδα: Επίθεση από ανώμαλο δέχτηκε χθες η γνωστή δικηγόρος Πηνελόπη Μωραϊτίδου

 


Επίθεση από ανώμαλο δέχτηκε χθες το βράδυ μόλις έφυγε από το  γραφείο της και πήγε να πάρει το αυτοκίνητο της για να πάει στο σπίτι της η γνωστή δικηγόρος της Χαλκίδας Πηνελόπη Μωραϊτίδου. Διαβάστε πως περιγράφει την περιπέτεια που έζησε, σε ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο fb

Έφυγα χθες έντεκα και μισή από το Γραφείο μου, στην Ερμού και Αβάντων. Ήμουν από το πρωί, φορούσα ένα σακίδιο στην πλάτη, και κρατούσα μια τσάντα με ψώνια. Ανέβηκα την Μπαλαλαίων, και έφτασα στην Κώτσου, με τα πόδια. Είχε αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων η Κώτσου, γιατί ήταν Σαββατόβραδο. Δεν κατάλαβα να με ακολουθεί κάποιος.

Μόλις έφτασα στην Κώτσου, έστριψα αριστερά, είχα παρκάρει το όχημα μου εκεί αριστερά, που έχει χώρο για τρία αυτοκίνητα. Το δικό μου ήταν το μεσαίο. Πλησιάζοντας στην Κωτσου, είδα ότι στο ακριανό σταθμευμένο δίπλα μου  αυτοκίνητο ο οδηγός καθόταν μέσα. Την ώρα που πλησίασα στην πόρτα του οδηγού του δικού μου αυτοκινήτου, και πάω να βάλω το κλειδί στην πόρτα, έχοντας σακίδιο στην πλάτη και τσάντα στο αριστερό χέρι και ενώ είμαι ανάμεσα στο κενό των δυο σταθμευμένων οχημάτων νιώθω κάποιον να ορμά πάνω μου από πίσω μου, να με τραβά από τα χέρια μου προς το μέρος του  και να ακουμπά τα γεννητικά του όργανα στους γοφούς μου. Αστραπιαία γύρισα να τον δω ήταν ένα μαύρο πράγμα είδα ένα κοντό λεπτό μαυροντυμένο πραμα με κουκούλα, δεν είδα πρόσωπο, μια μαυρίλα. Όχι πάνω από ένα εξήντα πέντε, κοντός και λεπτός. Από τον τρόπο που με τράβαγε με έριξε κάτω, μου χύθηκαν τα πράγματα, τραυμάτισα το χέρι μου, το δεξί, και φοβήθηκε κ έφυγε τρέχοντας .  Φώναζα και βγήκε ο οδηγός από δίπλα που μάλλον δεν είχε αντιληφθεί την επίθεση και με ρώτησε τι έπαθα .Τον είχε δει, μου είπε ότι του φάνηκε δεκαπεντάχρονος και έκανε κινήσεις στο παντελόνι του (θώπευε τα γεννητικά του όργανα) περπατώντας Πιστεύω ότι ήταν μικρός γιατί ήταν κοντός, φορούσε αυτά τα φούτερ που φορούν οι έφηβοι, ήταν γρήγορος στις κινήσεις του, όχι δυνατός, και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Το κατήγγειλα, κάλεσα το εκατό πήγα στο νοσοκομείο μετά .

Αύριο θα πάω στην Ασφάλεια.

Χθες αυτό κυκλοφορούσε στην πλατεία της αγοράς. Το μόνο σίγουρο ότι επιτέθηκε και σε άλλες και θα επιτεθεί ξανά. Εγώ κάλεσα το εκατό, ήρθαν δυο αστυνομικοί, αύριο θα υποβάλω μήνυση. Κατέγραψα τη σωματική μου βλάβη στο νοσοκομείο. Έχω τον αριθμό του μάρτυρα που τον είδε .