MY KTEO

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Εύβοια Διακοπές: Σε ποιους Δήμους πάτε «τσάμπα» για 10 διανυκτερεύσεις με υδροθεραπεία


 Μέχρι και 11 ημέρες (10 διανυκτερεύσεις) θα μπορούν να έχουν οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού, οι οποίοι θα επιλέξουν να προβούν σε χρήση των δελτίων τους σε συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ τουριστικά καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

 

 

Το ίδιο ισχύει και για τους δικαιούχους ιαματικού τουρισμού. Οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι, πέραν των δέκα διανυκτερεύσεων, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και δέκα απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων, οι οποίες λειτουργούν νομίμως στους προαναφερθέντες Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση αυτού του προγράμματος καταλυμάτων και ιαματικών πηγών από 5 Ιουλίου 2022 έως 30 Μαΐου 2023.

 

 

 

Πληροφορίες για το σύνολο των προγραμμάτων ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ και των προϋποθέσεων τους εδώ

 

Εν τω μεταξύ, η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους δικαιούχους των προγραμμάτων του Λογαριασμού της Αγροτικής Εστίας και τους Επιχειρηματίες που έχουν συμβληθεί με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ ότι παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2021, έως τις 20 Ιουνίου 2022.