MY KTEO

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Επίθεση σε 38χρονο - Έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της πρώην φίλης του


 Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο θα κληθεί αύριο Δευτέρα να δώσει εξηγήσει ένας 38χρονος  που συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Ο 38χρονος κατηγορείται πως επέδειξε σε τρίτους γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης πρώην φίλης του. 

Η οποία, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, κακώς εμπιστεύτηκε τον 38χρονο και του διέθεσε γυμνές φωτογραφίες της την περίοδο της σχέσης τους, ενώ προχθές εν αγνοία της πρώην, επέδειξε φωτογραφίες της σε τρίτους με το πρώην ζευγάρι να καταλήγει στα δικαστήρια.

Της σύλληψης του 38χρονου, προηγήθηκε ωστόσο ένας καβγάς.

Εκεί όπου φαίνεται δείχνοντας σε φίλους του τις φωτογραφίες της πρώην του έγινε αντιληπτός από γνωστούς της 19χρονης με αποτέλεσμα να δεχτεί, μεταξύ άλλων επίθεση από τον πατέρα φίλης, να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να ακολουθήσουν συλλήψεις.

Με την υπόθεση, χωρίς να αλλάζει κάτι επί της ουσίας, να διαχωρίζεται ως προς τα γεγονότα και τα αδικήματα αφού οι συλληφθέντες για την επίθεση στον 38χρονο αφέθηκαν ελεύθεροι σε αντίθεση με τον 38χρονο που οδηγήθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Τρικάλων, για να αφεθεί ελεύθερος λαμβάνοντας προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.