MY KTEO

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Είπαν «το τελευταίο αντίο» οι μαθητές της Στ' τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας

Με χορό, τραγούδι, αλλά και συγκίνηση είπαν «το τελευταίο αντίο» οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ' τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας στο σχολείο που τους αγκάλιασε για έξι χρόνια και τώρα «ανοίγουν πανιά» για το επόμενο ταξίδι, εκείνο στα θρανία του Γυμνασίου. 

Γονείς και εκπαιδευτικοί είδαν τα παιδιά τους να τραγουδάνε, να χορεύουν και να μιλάνε για τα διττά συναισθήματα τους. Από τη μία η χαρά που ήρθε το καλοκαίρι και από την άλλη η λύπη που αφήνουν οριστικά το σχολείο τους και τους αγαπημένους τους δασκάλους. Ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Γεράσης, αποχαιρέτησε τους μαθητές και της μαθήτριες και τους ζήτησε να μην ξεχάσουν ποτέ το σχολείο τους και τις στιγμές που έζησαν σε αυτό.

 Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι δάσκαλοι των δυο τμημάτων της Στ’ τάξης, Λία Καρλαύτη και Θανάσης Τσαούσης,  που είχαν και την ευθύνη της διοργάνωσης της γιορτής. Ειδικά την στιγμή της προβολής των δυο βίντεο με τις αναμνήσεις των τελευταίων ετών, μαθητές/μαθητριες, δάσκαλοι και γονείς με δυσκολία συγκράτησα ν τα δάκρυά τους. 

Η γιορτή έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών βραβείων στα παιδιά και τις καθιερωμένες αγκαλιές στους δασκάλους  τους.