MY KTEO

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου, στο πλαίσιο των αγώνων του STEREA RUN


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν οριστεί για σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου στην Ερέτρια, λόγω διεξαγωγής του 1ου Ληλάντιου Ημιμαραθώνιου Sterea Run, αλλά και  σε τμήμα της Εθνικής οδού Χαλκίδας Λεπούρων έως τον κυκλικό κόμβο Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας, στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου Sterea Run.

Πιο αναλυτικά:

 

Στην Ερέτρια, την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022, και από ώρα 7:00 έως 11:00, η οδός Αρχαίου Θεάτρου, από τον Φοίνικα έως το Μουσείο, θα παραμείνει κλειστή και στα δύο ρεύματα, λόγω διεξαγωγής του 1ου Ληλάντιου Ημιμαραθώνιου Sterea Run.

 

     Παράλληλα, παρακαλούνται οι πολίτες να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματά τους, ώστε να διευκολύνουν τη διεξαγωγή των αγώνων.

 

 

 

Επίσης κυκλοφοριακά μέτρα θα ισχύσουν αύριο, Κυριακή, στο πλαίσιο του αγώνα δρόμου Sterea Run.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την τέλεση του αγώνα δρόμου, ο οποίος θα λάβει χώρα κατά τις 8 έως τις 10 το πρωί, θα εφαρμοστούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από την 22η χ/θ της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Λεπούρων έως τον κυκλικό κόμβο Αγίου Στεφάνου Χαλκίδας:

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ελεγχόμενα και τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Ερέτρια προς Χαλκίδα:

 

Θα παραμένουν πίσω από τον τελευταίο δρομέα σε ασφαλή απόσταση, σύμφωνα με τα ληπτέα μέτρα. Στο ύψος της συμβολής της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Αλιβερίου με την 28η Οκτωβρίου (Περιφερειακός), τα οχήματα θα εκτρέπονται επί της 28ης Οκτωβρίου (Περιφερειακός) προς περιοχή Αφρατίου.

 

Εναλλακτικά δύναται να εκτρέπονται μέσω Επαρχιακής οδού Ερέτριας - Θεολόγου, με την προϋπόθεση η προαναφερόμενη παρακαμπτήρια οδός να παραμένει ήπιας κυκλοφορίας.

Για τα κινούμενα οχήματα με προορισμό το Νομό Αττικής, δύναται προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας, να χρησιμοποιείται η πορθμειακή γραμμή Ερέτριας – Ωρωπού.

 

Τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Χαλκίδα προς Λέπουρα, θα εκτρέπονται μέσω Νέας Λαμψάκου – Αγίου Νικολάου – Γέφυρας Βασιλικού - 28ης Οκτωβρίου (Περιφερειακός).

 

Τέλος τα οχήματα που κινούνται από Νέα Λάμψακο προς Χαλκίδα, μέσω οδού Πυτιούσης, θα εκτρέπονται στο ύψος της συμβολής των οδών Πυτιούσης & Δημοκρατίας – Μακεδονίας.

 

Γίνεται μνεία ότι η ώρα έναρξης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα είναι στις 07.30.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.