MY KTEO

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου!» – Τα τηλεφωνήματα μετά το έγκλημα και τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς


Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στο Κουκάκι. Ένας 55χρονος φέρεται να δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι στο σπίτι τους, μετά από άγριο καβγά.

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος προκαλούν σοκ.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η 46χρονη ήταν κατά το παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να αυτοκτονήσει. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για τροχαίο ατύχημα στο 59ο χλμ της Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος προσπάθησε να ρίξει το αυτοκίνητό του σε γκρεμό, χωρίς να τα καταφέρει. Ο 53χρονος, που τραυματίστηκε, έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου και συνελήφθη.

«Σκότωσα τη μητέρα σου!»
Ο δράστης αφού μαχαίρωσε πολλές φορές στον θώρακα μέχρι θανάτου τη γυναίκα, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του. Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. «Έλα σπίτι, σκότωσα τη μητέρα σου!» φέρεται αν του είπε.

Αμέσως, ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήταν τυλιγμένη σε μια κουρτίνα.

Ο 24χρονος γιος του ζευγαριού ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ. Στο διαμέρισμα μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο της 46χρονης γυναίκας.

Η απόπειρα και τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς
Ο δράστης, που είχε ήδη εγκαταλείψει το σπίτι του εγκλήματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – τηλεφώνησε σε άλλο συγγενή του και είπε πως πάει να αυτοκτονήσει.

«Τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα»
Νέα στοιχεία για τη σχέση του 53χρονου γυναικοκτόνου με τη 46χρονη σύζυγό του, την οποία δολοφόνησε αργά το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο δράστης αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μετά από καβγά την εν διαστάσει σύζυγό του στον λαιμό και τον θώρακα στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα με κουρτίνες.

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» ήταν σύμφωνα με το protothema, τα πρώτα λόγια του 53χρονου μάγειρα στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Ζητούσε επίμονα επανασύνδεση
Ο μάγειρας, είχε εγκαταλείψει το διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και είχε ενοικιάσει ένα άλλο στην περιοχή, όμως κάποιες φορές επέστρεφε στη σύζυγο του και ζητούσε επανασύνδεση. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε γυρίσει στο σπίτι και ζητούσε επίμονα από την 46χρονη να τα ξαναβρούν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των συγγενών και του γιου του ήταν ένας ιδιαίτερα ευέξαπτος άνθρωπος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες καβγάδιζε συνεχώς και χωρίς λόγο με τη γυναίκα. Σύμφωνα με το enikos, όλοι τον χαρακτηρίζουν εριστικό και ως έναν άνθρωπο που έχανε εύκολα τον έλεγχο.


topontiki.gr