MY KTEO

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

«Φως στο τούνελ» για Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις -Εως τέλος Ιουνίου θα έχουμε πλήρη εικόνα για αυτά τα εγκλήματα


Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων θα είναι η επόμενη στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Αρχικά, ολοκληρώνονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις από τους δύο ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει να συντάξουν ένα πόρισμα για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Από τα ως τώρα ευρήματα θεωρείται πιθανό να κλείσει η υπόθεση με ασφυκτικό θάνατο για τα δύο άλλα παιδιά με την Αγγελική Νικολούλη να τονίζει πως αυτό «σημαίνει δολοφονία». Στην αρχή της εκπομπής,μάλιστα, είχε προϊδεάσει λέγοντας ότι: «Θα πάμε στην υπόθεση αυτή καθ’ αυτή και όχι στο σίριαλ με πρωταγωνίστρια την κατηγορούμενη».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, στις τοξικολογικές δεν αναμένεται να βρεθεί κάτι ύποπτο. Εγκληματική ενέργεια διαφαίνεται όμως στις ιστολογικές εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, με τους ιατροδικαστές να καταλήγουν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και των δύο παιδιών.

Στη συνέχεια η δικαστική συντάκτρια του Mega, Άννα Κανδύλη, μετέφερε το δικό της ρεπορτάζ τονίζοντας πως: «Η εικόνα που έχω εγώ είναι ότι η ανακριτική έρευνα βαίνει προς το τέλος της. Ο βασικός κορμός των μαρτύρων - σε σχέση με την υπόθεση της Τζωρτζίνας - έχει εξεταστεί. Αν δεν προκύψει κάτι φοβερό και τρομερό η έρευνα αυτή θα κλείσει. Η ανακρίτρια δεν δεσμεύεται από την έρευνα που γίνεται για τα άλλα δυο παιδιά. Για τα άλλα δύο παιδιά, όλο το υλικό που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια θα πάει στους Εισαγγελείς που εποπτεύουν την υπόθεση και μόλις το πάρουν στα χέρια τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες εγώ δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να αξιολογήσουν το υλικό αυτό οπότε άμεσα θα αρχίσουν να καλούν υπόπτους».

Η Αγγελική Νικολούλη εκτίμησε πως «μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουμε πλήρη εικόνα για αυτά τα εγκλήματα» και όπως η ίδια ανέφερε όπως και στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αν χρειαστεί, να επανέλθει με έκτακτη εκπομπή μέσα στον Ιούλιο θα το κάνει.


iefimerida.gr