MY KTEO

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Κάρυστος: Ενημερωτική εκδήλωση στο Γιοκάλειο Πνευματικό Κέντρο για την πρόληψη του καρκίνου

 


Το Ινστιτούτο Γεώργιος Ν. Παπανικολάου με έδρα την Κύμη και ο Δήμος Καρύστου σας προσκαλούν στη ενημερωτική εκδήλωση του κοινού με θέμα “Πρόληψη του καρκίνου”. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου και τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας.Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00 στο Γιοκάλειο Πνευματικό Κέντρο Καρύστου

 

Το Ινστιτούτο Γεώργιος Ν. Παπανικολάου με έδρα την Κύμη Ευβοίας και ο Δήμος Καρύστου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση του κοινού με θέμα: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ", υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου και τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Γιοκαλείο Πνευματικό κέντρο το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00.

 

Προσοχή: Το Σάββατο 18 Ιουνίου και Κυριακή 19 Ιουνίου και από ώρα 10.00 το πρωί έως 13.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν προληπτικές εξετάσεις μαστογραφίας και Paptest στο Γ.Ν. Καρύστου. Τηλέφωνο επικοινωνίας για συμμετοχή στο 2224350190 τις καθημερινές εργάσιμες ώρες.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης με θέμα "Πρόληψη του καρκίνου" που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Γεώργιος Ν. Παπανικολάου με έδρα την Κύμη Ευβοίας και ο Δήμος Καρύστου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου και τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 19:00 έχει ως εξής:

 

19.00 Χαιρετισμοί επισήμων

 

19.30 Dr Μαμά Ευδοξία MD.BSc, Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος, Κάρυστος: "HPV εμβολιασμός σύμμαχος στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας".

 

19.45 Κουλούρης Γεώργιος, Πνευμονολόγος, πιστοποιημένος ιατρός ιατρικής εργασίας και κοινωνικής ιατρικής με θέμα: "Καρκίνος Πνεύμονος - Έγκαιρη διάγνωση".

 

20.00 Φελέκης Θεόδωρος, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος Επιμελητής Α' ΕΣΥ Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου με θέμα: "Πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας - Νεότερα δεδομένα".

 

20. 15 Dr Αγγελόπουλος Παναγιώτης, Καρδιολόγος Κύμης με θέμα: "Άσκηση και πρόληψη του καρκίνου - Νεότερα δεδομένα".

 

20.30 Dr Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης, ΩΡΛ Παίδων, πρώην Δήμαρχος Σκύρου, με θέμα: "Η αξία της πρωτογενούς πρόληψης του καρκίνου".