MY KTEO

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Τι αγχώνει έναν άντρα στο σεξ;


Το σεξ για τους άντρες είναι πολύ βασικό. Έτσι εκφράζονται, παίρνουν ή χάνουν πόντους αυτοπεποίθησης, όμως συχνά εμπεριέχει πολύ άγχος. Τι είναι αυτό που αγχώνει τους άντρες στο σεξ; Ή μήπως είναι περισσότερα από ένα πράγματα; Για όλες εμάς, είναι σημαντικό να ξέρουμε τι μπορεί να σκέφτεται πριν μας δώσει το πρώτο φιλί στο κρεβάτι.

1.Το μέγεθος και η στύση
Μπορεί να αφορά στις πρώτες ημέρες μιας σεξουαλικής σχέσης, το μέγεθος όμως "μετράει" για τους άντρες. Μπορεί να πρόκειται για μύθο, όμως όπως οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο μέγεθος του στήθους τους, οι άντρες έχουν αγωνία για το μέγεθος του πέους τους. Όσο για τη στύση, πάντα κουβαλάνε στο μυαλό τους αυτό το άγχος, γιατί για μια γυναίκα η ερωτική επιθυμία δεν "φαίνεται", για έναν άντρα όμως είναι... απαραίτητη!

2.Η ικανοποίηση της γυναίκας
Είναι δύσκολο να μην δει ένας άντρας τη σεξουαλική επαφή σαν αγώνα που θα κερδίσει. Και ο έπαθλο θα είναι η ικανοποίηση της συντρόφου του. Ίσως είναι κι αυτή η ταινία "Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ" που έκανε την ανδρική κοινότητα να... αμφισβητεί πλέον την κορύφωση μιας γυναίκας!

3. Δουλειά και οικονομική κρίση
Η δουλειά και τα χρήματα για έναν άντρα είναι πολύ βασικά θέματα για να μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, δυνατός και με αυτοπεποίθηση. Η οικονομική κρίση του δημιουργεί θυμό, απογοήτευση και το αίσθημα ότι δεν είναι αρκετά ικανός να γεμίσει το...πορτοφόλι του, κάτι που είναι αναγκαίο για την αυτοεικόνα του. Η λύση δεν είναι φυσικά ν΄αντιμετωπίζουμε (κι εμείς κι εκείνος) το θέμα σα να μην υπάρχει. Υπάρχει, κι απ΄οτι φαίνεται θα διαρκέσει για πολύ καιρό. Θα πρέπει λοιπόν να βάλουμε μπρος τη φαντασία μας, ίσως ν΄αλλάξουμε το χώρο όπου γίνονται οι σεξουαλικές επαφές και θυμίζουν τα εργασιακά προβλήματα, αρκεί να θέλουν και οι δυο σύντροφοι. Πάμε λοιπόν σε άλλα μέρη...(του σπιτιού) ή εκτός σπιτιού!

4.Συναισθηματικός δεσμός κι επαφή
Μπορεί να έχουμε μεγαλώσει με την εικόνα του άντρα του σκληρού, του απόμακρου που δεν θέλει συναισθηματικά μπλεξίματα, όμως είναι λάθος. Οι περισσότεροι άντρες, έστω κι αν το κρύβουν, είναι ευαίσθητοι και είναι αναγκαίο γι αυτούς να συνδέονται συναισθηματικά με την σύντροφό τους και να βλέπουν στα μάτια της τον πόθο. Έτσι θα γίνουν καλύτεροι εραστές, γιατί τους ενδιαφέρει και η συναισθηματική επιβεβαίωση!



govastileto.gr