MY KTEO

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Κορυφαία Φίλτρα Νερού


Η ποιότητα του νερού που καταναλώνετε καθημερινά είναι πολύ σημαντική για να διατηρήσετε την καλή σας υγεία. Το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό που είναι σημαντικό για την επιβίωση του ανθρώπου. Όμως τα χημικά και οι υπόλοιπες βλαβερές ουσίες που περιέχει το νερό της βρύσης, το κάνουν επικίνδυνο. Για παράδειγμα, το χλώριο και τα παράγωγά του έχουν συσχετιστεί με την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών. Εξίσου ανησυχητική είναι η παρουσία των βαρέων μετάλλων στο νερό, τα οποία δε διασπώνται και είναι εξαιρετικά τοξικά. Ομοίως και τα διάφορα χημικά.

Ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι για το νερό που πίνετε είναι να εγκαταστήσετε πιστοποιημένα φίλτρα νερού. Αυτά τα συστήματα καθαρισμού φιλτράρουν το νερό από τη σκουριά, το χώμα και όλα τα επικίνδυνα χημικά που περιέχονται σ’ αυτό. Έτσι, στο ποτήρι σας φθάνει καθαρό, κρυστάλλινο νερό χωρίς δυσάρεστη οσμή ή γεύση.

Το Καλύτερο Φίλτρο Νερού Άνω Πάγκου

Τα φίλτρα άνω πάγκου είναι μια πρακτική λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις κάθε σπιτιού. Αποτελούνται από μια συσκευή, την οποία τη βάζετε πάνω στον πάγκο της κουζίνας ώστε να κουμπώσει με τη βρύση. Έτσι έχετε πάντα φιλτραρισμένο νερό που τρέχει από τη βρύση της συσκευής. Την ίδια στιγμή όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το αφιλτράριστο νερό για το πλύσιμο των πιάτων. Κάντε μια έρευνα αγοράς και αναζητήστε αξιόπιστα φίλτρα νερού άνω πάγκου με πιστοποιήσεις τόσο από εθνικούς όσο και από παγκόσμιους οργανισμούς.

Το Νο. 1 Φίλτρο Νερού Κάτω Πάγκου

Ακόμα μια επιλογή που έχετε στη διάθεσή σας είναι τα φίλτρα κάτω πάγκου. Αντί να τοποθετήσετε το μηχάνημα της συσκευής καθαρισμού πάνω στον πάγκο, το συνδέετε με την παροχή του νερού κάτω απ’ αυτόν. Μ’ αυτό τον τρόπο, δε χρησιμοποιείτε τον ελεύθερο χώρο σας, αν και θυσιάζετε τη φορητότητα της συσκευής. Τα πιστοποιημένα φίλτρα κάτω πάγκου είναι η καλύτερη λύση για το σπίτι, όπου θέλετε συνεχώς καθαρό κι υγιεινό τρεχούμενο νερό.

Ψύκτης Νερού με Φίλτρο

Εάν αναζητάτε μια καλή λύση για την επιχείρηση ή το εξοχικό σας, τότε οι ψύκτες νερού σε συνδυασμό με φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι μια εξαιρετική επιλογή και θα σας λύσει το πρόβλημα. Αυτή η ηλεκτρική συσκευή χρησιμοποιεί το νερό της βρύσης. Ωστόσο, ένα από τα μεγάλα θετικά της είναι ότι έχει ξεχωριστά βρυσάκια για ζεστό και κρύο νερό. Με τον ψύκτη νερού, δε θα χρειάζεται πια να προμηθεύεστε εμφιαλωμένο νερό, πράγμα που θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων και θα έχετε την καλύτερη ποιότητα νερού καθώς και την επιλογή ζεστού ή κρύου νερού.

Φίλτρο Νερού για το Μπάνιο

Είναι γεγονός πως τα φίλτρα νερού δεν είναι μόνο απαραίτητα για το πόσιμο νερό. Το χλώριο που υπάρχει στο νερό επηρεάζει την όψη και γενικά την ποιότητα τόσο των μαλλιών όσο και της επιδερμίδας. Γι’ αυτό, θα δείτε σημαντική διαφορά εάν εγκαταστήσετε φίλτρα νερού και στο μπάνιο σας. Αυτή η μικρή συσκευή αφαιρεί τα χημικά που επιβαρύνουν την υγεία του δέρματός σας.

 

Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων φίλτρων νερού, τα οποία είναι κατάλληλα για κάθε περίπτωση. Επιλέξτε το σύστημα καθαρισμού που θα καλύψει τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού και της ποιότητα του νερού της περιοχής σας. Επωφεληθείτε από το  φιλτραρισμένο νερό χωρίς χημικά και δυσάρεστη οσμή και γεύση σε καθημερινή βάση.