MY KTEO

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Δράμα: Σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε – Τι εξετάζεται για τα κίνητρα του δράστη


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Προσοτσάνης στη Δράμα από την είδηση θανάτου του ζευγαριού το οποίο εντοπίστηκε νεκρό από την κόρη του εντός της οικίας του το πρωί της Τρίτης.

Όλα δείχνουν, με βάση και τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., ότι ο άνδρας, 64 ετών, πυροβόλησε τη γυναίκα του, 59 ετών, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση, και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το ζευγάρι, παρόλο που ήταν εν διαστάσει, έμενε στο ίδιο σπίτι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα είχε ζητήσει από τον άνδρα να αποχωρήσει από αυτό, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή του. 

Ο δήμαρχος Προσοστάνης, κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφερε πως «όπως πληροφορήθηκα, η γυναίκα ήθελε ο άνδρας της να αποχωρήσει από το σπίτι και του είχε δώσει συγκεκριμένη διορία». 

«Ήταν ένα φιλήσυχο ζευγάρι. Παλιά διατηρούσαν ένα σνακ μπαρ κοντά στα δικαστήρια και δεν είχαν απασχολήσει ποτέ. Μάλιστα είχα μάθει πως ήθελαν να κάνουν και ένα αντίστοιχο μαγαζί στην περιοχή μας», πρόσθεσε ο κ. Αθανασιάδης.
Όπως προαναφέρθηκε, τον άνδρα και τη γυναίκα εντόπισε η κόρη τους, η οποία δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους και μετέβη στο σπίτι, όπου τους αντίκρισε νεκρούς. Η γυναίκα βρισκόταν στο σαλόνι και έφερε τραύμα στο στήθος. Όσον αφορά στον άνδρα, αυτός βρέθηκε σε άλλο χώρο του σπιτιού, ενώ εντοπίστηκε και ένα κυνηγετικό όπλο.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη. 



kathimerini.gr του Παναγιώτη Βλαχουτσάκου