MY KTEO

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Γεωργιάννα Νταλάρα: Η πανέμορφη κόρη του Γιώργου Νταλάρα που παντρεύτηκε κρυφά από τους γονείς της


Είναι δασκάλα Yoga, γράφει ποιήματα, ζωγραφίζει ενώ έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραστάσεις της χώρας. Η Γεωργιάννα Νταλάρα είναι η μονάκριβη κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα. 

Είναι 33 ετών και μητέρα 2 αγοριών ενώ όπως λέει ο πατέρας της, Γιώργος Νταλάρας, είναι η "αντάρτισσά" του, το αγριοκόριτσο του. Αν και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο, η Γεωργιάννα Νταλάρα δεν αγαπά τη δημοσιότητα. Κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και ο σύζυγός της κινείται επίσης στον καλλιτεχνικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, ο σύζυγος της Γεωργιάννας είναι ο Μίλτος Σωτηριάδης, ηθοποιός και γιος του γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αντίπαρο πριν από 11 χρόνια και μάλιστα κρυφά από όλους. Ακόμη και οι γονείς τους το έμαθαν την επόμενη μέρα. 

Η Γεωργιάννα Νταλάρα διδάσκει Yoga ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί μία ιστοσελίδα (georgiannadalara.com) μέσα από την οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί όλα όσα σχεδιάζει πάνω σε μπλουζάκια, κούπες αλλά και τσάντες. 


missbloom.gr