MY KTEO

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν επίσημα ότι χωρίζουν


Kυκλοφορούσε εδώ και ημέρες η φήμη πως ο Πικέ και η Σακίρα χωρίζουν. Το γεγονός έγινε πλέον επίσημο με κοινή ανακοίνωση των δύο μέσω του πρακτορείου EFE.

Οι φήμες θέλουν τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα να απάτησε την Κολομβιανή σταρ με 20χρονη σερβιτόρα.

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό της Σακίρα με τον Πικέ
«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» αναφέρει η τοποθέτηση, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα από το γραφείο που εκπροσωπεί την Σακίρα.

Πώς το διάσημο ζευγάρι έφτασε σε αυτό το σημείο
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Σακίρα φαίνεται ότι έπιασε τον Πικέ… στα πράσα με άλλη γυναίκα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι ζει το τελευταίο διάστημα χωριστά, με τον άσο της Μπαρτσελόνα να μένει πλέον μόνος του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Δίιστανται οι απόψεις για... την πέτρα του σκανδάλου
Ένα δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Πικέ απάτησε την πρώην πλέον γυναίκα του, με μητέρα Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, ένα άλλο δημοσίευμα ανέφερε ότι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους «είναι μία νεαρή ξανθιά, γύρω στα 20, η οποία σπουδάζει ακόμα και παράλληλα εργάζεται ως υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις».

Πλέον, στο προσκήνιο έρχεται και μια τρίτη γυναίκα, ένα μοντέλο του Playboy, η Σούζι Κορτέζ, γνωστή και ως «Miss BumBum», μοντέλο του Playboy.


iefimerida.gr