MY KTEO

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα στον άξονα Βασιλικό-Αφράτι-Πισσώνα


Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα του μεγάλου έργου αποκατάστασης του επαρχιακού παραποτάμιου οδικού μας άξονα Βασιλικό-Αφράτι-Πισσώνα. 

Σε ανάπτυγμα 700 περίπου μέτρων, από τη γέφυρα Βασιλικού προς Αφράτι, κατασκευάσθηκε τοίχος αντιστήριξης από συρματοκιβώτια μέσου ύψους 7μ. και εκτελέσθηκαν εργασίες οδοστρωσίας και κατασκευής ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας.

Το έργο αυτό έρχεται πέρα από την οριστική αποκατάσταση του δρόμου, να προσδώσει στο συγκεκριμένο τμήμα ισχυρή θωράκιση και αυξημένες αντοχές από την διαβρωτική δύναμη του Λήλα, χτίζοντας έτσι μέσα από μια σειρά αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων και έργων θωράκισης που βρίσκονται σε εξέλιξη την άμυνα μας απέναντι του.

Συνεχίζουμε άμεσα τη συνέχιση των εργασιών στο δεύτερο και μεγαλύτερο τμήμα βλάβης του δικτύου μήκους 2 χλμ. από Αφράτι προς Πισσώνα, έχοντας ως προτεραιότητα να παραδώσουμε το συντομότερο δυνατό το σπουδαίο για την καθημερινότητα και την ασφάλεια χιλιάδων συμπολιτών μας αυτό οδικό δίκτυο δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαιδίτης