MY KTEO

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Αποχαιρετά την ΟΝΝΕΔ ο Φώτης Λαγός


Με την ολοκλήρωση του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ έκλεισε και επίσημα μετά από 15 χρόνια ο κύκλος αυτός για τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας Φώτη Λαγό. Ο ίδιος είπε το τελευταίο αντίο με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Έκανε τον απολογισμό των 15 χρόνων και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του και συνεργάστηκαν μαζί του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φώτη Λαγού: 

Με την ολοκλήρωση του 13ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, κλείνει και επίσημα ένας πολύ μεγάλος κύκλος ως μέλος την μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας. Ένας κύκλος που μετράει 15 χρόνια πολιτικών μαχών στην πρώτη γραμμή. 

Η πορεία μου στην ΟΝΝΕΔ μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω την παράταξη από διάφορες θέσεις, από απλό μέλος, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ευβοίας από το 2015 μέχρι το 2019, μέλος της κεντρικής επιτροπής από το 2015 μέχρι το 2022 και τομεάρχης ψηφιακής διακυβέρνησης στο πολιτικό συμβούλιο από το 2019 μέχρι το 2022.   

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οννεδ Εύβοιας για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί είδαμε την οργάνωση της Εύβοιας να μεγαλώνει και να έχει ισχυρή εκπροσώπηση τόσο στα συνέδρια όσο και στα όργανα της ΟΝΝΕΔ. 

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλα τα παιδιά του οργανωτικού, που συνεργαστήκαμε υποδειγματικά τα τελευταία χρόνια και κυρίως τους Ορφέα Γεωργίου, Μένιο Κορομηλά, Βασίλη Γκακόπουλο, Κωνσταντίνα Κόλλια και Κώστα Μαμούλη και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε όποια καθήκοντα αναλάβουν από δω και πέρα.

Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους της ΟΝΝΕΔ που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, με πρωταγωνιστή τον Pavlos Marinakis, που απέδειξε έμπρακτα οτι η ΟΝΝΕΔ μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά με σκληρή δουλειά και συνέπεια.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία στον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Orfeas Georgiou που με γνώμονα το ήθος και την σκληρή δουλειά, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα σταθεί άξιος συνεχιστής.