MY KTEO

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΑΠΚΟ Δροσιάς: Συνεχίζει ο Λάμπρου στην τεχνική ηγεσία

 


Και στη νέα αγωνιστική περίοδο στην τεχνική ηγεσία της Δροσιάς θα βρίσκεται ο Γιώργος Λάμπρου. Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου.

 

‘Η ομάδα μας πιστή στις αρχές της και στην προσήλωση της για την παρουσίαση ενός φιλόδοξου και ανταγωνιστικού συνόλου,εμφορουμένου από αθλητικές αξίες,που αποτελείται από ένα κράμα νεαρών,ταλαντούχων και έμπειρων παικτών, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως του Συλλόγου και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή κ.Λάμπρου Γεώργιο!

 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί και ο συνεργάτης που θα πλαισιώνει τον κ.Λάμπρου καθώς και το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας μας το οποίο θα είναι σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τον προπονητή μας.

 

Η ομάδα μας ευχαριστεί τον προπονητή μας κ.Γεώργιο Λάμπρου για την επέκταση της συνεργασίας και εύχεται για την νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινά, υγεία, ευόδωση και εκπλήρωση όλων των ομαδικών και ατομικών φιλοδοξιών! Όλοι μαζί ενωμένοι,με όνειρο και αγάπη για την ομάδα μας θα αντιμετωπίσουμε την όμορφη πρόκληση της νέας αγωνιστικής χρονιάς!’.