MY KTEO

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο μυστικό του φινάλε με Θεοδοσία και Μιλτιάδη σε δύο συγκινητικές σκηνές


Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη και ο Γιώργος Γάλλος, δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών επιστρέφουν και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο για το φινάλε της σειράς. 

Πριν από λίγες ημέρες, τόσο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, όσο και ο Γιώργος Γάλλος, επισκέφτηκαν τον χώρο που γίνονται τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών. Η επίσκεψη δεν ήταν εθιμοτυπική για να ξαναδούν τους παλιούς τους συνεργάτες, αλλά για να συμμετέχουν στα γυρίσματα. Το φινάλε της σειράς, έχει μεγάλες εκπλήξεις.

Η μεγάλη επιστροφή του Μιλτιάδη
Ο πατέρας του Λάμπρου, ο Μιλτιάδης, υπήρξε μία από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες της σειράς. Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος έδωσε υπόσταση αλλά και πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο, έναν ρόλο τόσο κομβικό και ουσιαστικό για την εξέλιξη της ιστορίας μας. Η κορύφωση με τον θάνατό του, πράξη αυτοθυσίας για να σώσει τις αδελφές Σταμίρη στο περσινό φινάλε του δεύτερου κύκλου, είναι μία από τις πιο memorable στιγμές από την αρχή της σειράς.

Και σε μετρήσιμα μεγέθη, μία από τις σκηνές με την μεγαλύτερη τηλεθέαση. Αυτή την φορά επιστρέφει ως οπτασία, δικαιωμένος. Ειδικά στην σκηνή που η Ελένη φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το εγγόνι που δεν πρόλαβε να δει και θα φέρει το όνομά του. Ο Μιλτιάδης junior γεννιέται για να φέρει ελπίδα και να σβήσει το σκοτάδι του παρελθόντος.

Το μυστήριο με την Θεοδοσία
Η Αργυρώ του Σασμού, αλλά και η Θεοδοσία των Άγριων Μελισσών, επιστρέφει στο Διαφάνι. Το στιγμιότυπο από μία επίσκεψη της στο στούντιο ΚΑΠΑ όπου γυρίζεται η σειρά δεν άφηνε καμία αμφιβολία. (έχουμε όπως βλέπετε και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα). Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο είναι συγκεχυμένες. Σίγουρα δεν είναι τυχαία η εμφάνισή της - φανταζόμαστε πάλι ως όραμα- και σίγουρα δεν είναι ένα πυροτέχνημα για λίγη τηλεθέαση παραπάνω, λόγω και της επιτυχίας του Σασμού.

Οι συντελεστές των Άγριων Μελισσών έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν αρέσκονται σε τέτοιους εντυπωσιασμούς και κάθε σκηνή ή στιγμή στο σενάριο, έχει σκοπό και στόχο.

Επειδή ωστόσο έχει να κάνει με το παρελθόν του Λάμπρου η Θεοδοσία, εικάζουμε ότι κάτι θα συμβεί στο φινάλε που θα έχει σχέση με αυτό. Μην ξεχνάμε ότι η τηλεοπτική ηρωίδα, δολοφονήθηκε στα δικαστήρια, μπαίνοντας μπροστά και σώζοντας έτσι την ζωή της Ελένης. Αυτή ωστόσο η σκηνή που την αφορά είναι γνωστή μόνο στον σκηνοθέτη της και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Η Ελένη και ο Λάμπρος από την άλλη πλευρά, θα είναι μία από τις σκηνές του τέλους. Με την νέα οικογένεια που θα έχουν δημιουργήσει. Με μία νέα ζωή. Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, κλείνουν με χαρά αλλά και μεγάλη συγκίνηση.