MY KTEO

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Σεξ καλοκαίρι: Γιατί αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να αναζωογονήσετε την σχέση σας σεξουαλικά;

 


Το καλοκαίρι είναι πραγματικά η πιο σέξι εποχή. Νιώσατε ποτέ ότι οι διακοπές σας είναι περισσότερο άγχος παρά διασκέδαση; Λοιπόν, το καλοκαίρι είναι η τέλεια ευκαιρία για να το αλλάξετε αυτό. Οι καλοκαιρινές διακοπές αξιοποιούν την πραγματικότητα ότι πολλοί χώροι εργασίας βιώνουν πιο αργούς καλοκαιρινούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει λιγότερο άγχος για τα ζευγάρια που κάνουν διακοπές, τα οποία μπορούν να αφιερώσουν λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για το τι συμβαίνει πίσω στο γραφείο και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας την παρέα.

Μια έρευνα μέτρησε τα keywords με τις περισσότερες αναζητήσεις και διαπίστωσαν ότι κάθε χρόνο, οι αναζητήσεις για εύρεση ραντεβού με ιερόδουλες και το πορνό γενικότερα, παρουσίαζαν υψηλά ποσοστά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Μια άλλη βρετανική έρευνα διαπίστωσε ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι άνθρωποι κάνουν το περισσότερο σεξ και αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί είναι ο μήνας των διακοπών. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε για να ανανεώσετε την σεξουαλική σας σχέση;

 

 

Κοιμηθείτε γυμνοί: Σίγουρα, μερικοί άνθρωποι κοιμούνται γυμνοί όλο το χρόνο, αλλά αν δεν συνηθίζετε να το κάνετε τότε το καλοκαίρι μπορεί να είναι η μόνη σας ευκαιρία να ξεφορτωθείτε τις πιτζάμες και τις αναστολές σας και να γλιστρήσετε στα σεντόνια. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να απολαύσετε τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες όσες φορές θέλετε. Δεν βολεύεστε να είστε εντελώς γυμνοί; Βρείτε την ευκαιρία να αγοράσετε μερικά διασκεδαστικά καλοκαιρινά εσώρουχα.

Pool play time: Το ζευγάρι που κολυμπάει μαζί, μένει μαζί; Χάρη στα λιτά μαγιό, τα μαυρίσματα και τα ζεστά βράδια, είναι κατανοητό γιατί η χαλάρωση γύρω από την πισίνα είναι ένα σέξι αγαπημένο καλοκαιρινό φετίχ. Επωφεληθείτε από την καινοτομία που προσφέρει το νερό κάνοντας μια βουτιά ή αν η πισίνα είναι δική σας, κάντε το στο σκοτάδι.

 

 

Περισσότερη ηλιοφάνεια οδηγεί σε περισσότερο σεξ: Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D έχουν συνδεθεί με την κατάθλιψη και στα δύο φύλα και με τη χαμηλή λίμπιντο στις γυναίκες , σύμφωνα με έρευνα που έχει δημοσιευτεί. Ευτυχώς, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να λαμβάνετε την ημερήσια δόση βιταμίνης D και δεν είναι άλλος από το τον άπλετο ήλιο που υπάρχει στην χώρα μας. Το να βγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους για μόλις 15 λεπτά το καλοκαίρι είναι αρκετό για να ανεβάσετε τα επίπεδά σας, βελτιώνοντας τη διάθεσή σας και τη σεξουαλική σας ορμή. Ένα tip για όσους ενδιαφέρονται είναι ότι η λήψη αρκετής βιταμίνης D μπορεί επίσης να βελτιώσει τη γονιμότητά σας, σύμφωνα με μια ξεχωριστή μελέτη.

Δοκιμάστε τα και θα δείτε την διάθεσή σας να αλλάζει!